lauantai 8. syyskuuta 2012

Kiirettä kiirettä

Mulla on ollu ihan kauheesti tässä kaikkee puuhaa, jonka vuoks en oo ihan hirveesti kerenny blogia päivitteleen. Pahoitteluni siis ! Päätin että kun 200 lukijaa tulee täyteen toteutan ton videopostaus toivomuksen.
Mulla on nytkin vähän tässä kiirus meneillään, mutta oli pakko tulla ilmottamaan olemassa olostani. Laitoin alle muutamia kuvia päivältäni, sen verran mitä kerkesin napsia. Palailen viimeistään huomenna paremmin ja kerron hoitoneuvottelusta ja kuulumisista paremmin näin yleensäkkin. Päiväni kuvina postausta teen myös, kunhan saan sellasen rauhallisemman päivän ettei aikataulu olis näin tiukka mitä se on nyt ollut.

 12 kommenttia:

 1. Syötkö tuota ruisleipää koska se on susta kaikkein parhaan makusta vai koska se on kaikkein.....mitä tiedät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en saa syödä viljoista kun ruista :)

   Poista
  2. Niin mutta kysyinkin että TUOTA ruisleipää :)

   Poista
  3. se on yksi lemppareistani, tosin tänään just kaupassa kattelin muita vaihtoehtoja joita vois kanssa maistaa :)

   Poista
  4. oliko jo ennen sairastumistasi? ;) No en kiusaa enempää, tsemppiä sulle ihana <3

   Poista
 2. Luuletko tosissas noilla sapuskoilla saavas painoa ylöspäin? Sun pitää syödä suunnilleen tuplat tosta sillä noi on ihan normaalimääriä mitä ihminen syö ilman että paino nousee joten ei noi kyllä painoa nostamaan riitä. Ellei sitten noi ole vaan tyyliin puolet mitä päivän aikana syöt, mutta ei noin alipainoselle kaks jotain terveysruisleipää ole sopivan suuri välipala! Ja missä on monipuolisuus ja vaihtelevuus? Näyttää vähän siltä, ettet pysty joustoon ruokavaliossa, vaaleaa leipää ja herkkujakin _normaalit_ ihmiset syövät toisinaan ja se kuuluu hyvään syömiseen. Vaikka anoreksiasta pääset yli jossain vaiheessa, voi ortoreksia olla seuraava ongelma - sori vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei oo kuvissa siis mukana todellakaan kaikki mitä oon päivän aikana syönyt :D pistän ne sitten päivä kuvina postaukseen mukaan :)

   Poista
 3. Näytätpä ihanan iloiselta! Ja muista rentoutua kiireen keskellä! :-)

  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Niina ihana tsemppaaja.... ei nuo negatiiviset kommentit aina ole hyvästä, jos toinen koittaa tosissaan parantua. Sinä osaat tsempata. Tsempillä eteenpäin.... ja hyvä tietenkin on aina muistuttaa sairasta ruokavaliosta, mutta kuitenkin on tärkeää, että ihminen ottaa muutaman askeleen kerrallaan. Ja sitä Jenni on tehnyt, kun olen tätä blogia lukenut.
   Jennillä on hyvät mahdollisuudet selvitä mmyös kotona ja näen jo nyt, että parantumista on tapahtunut
   Tsempataan kaikki yhdessä tuota ihanaa tyttöä!

   Poista
  2. juuri näin ! =)

   Poista
 4. Kirjota muru postaus tästä päivästä, mä olen NIIN ylpeä susta!!<3 :')

  VastaaPoista