tiistai 10. heinäkuuta 2012

Muutos kuvina

Tässä tätä moneen kertaan odotettua ja pyydeltyä postausta minusta itsestäni. Julkaiseminen oli piitkän harkinnan takana ja toki minun itseni vastuulla. Toivon ettei ihmiset saa näistä mitään inspiraatiota tai käytä kuvia muuten minua tai blogiani vastaan.

 

Yllä olevat kuvat ovat n. kolmen vuoden takaisia, ajoista jolloin olin kaikkein painavimmillani. Tätä aikaa kesti kuitenkin vain noin muutaman kuukauden ajan.
       


Nämä kuvat ovat noin vuoden takaisia, elin terveellisesti ja olin onnellinen elämääni. 

Kolme yllä olevaa kuvaa on otettu myös n. vuosi/puoli vuotta sitten. Sairaus alkoi jo näyttää joitain merkkejä itsestään, tosin sillon en vielä itse asiaa tajunnut.
 

 

 

Viimeiseksi kuvia siitä mitä nyt olen suunnilleen. Toki valokuvat antavat aina oman käsityksensä asioista, enkä uskaltanut liian "paljastavia" kuvia pistää. Tuntui itsestäkin pahalta katsoa niitä, joten voin vaan kuvitella miten joku pro-ana liikkeestä innostunut saa itseensä poljettua motivaatiota.


Postailen tänään illalla vielä myöhemmin. Jään odottamaan kommenttejanne, toivon että ihmiset tajuavat minullakin olevan tunteet, eivätkä tosiaan henkilöllisyyden paljastettuani käytä sitä minua vastaan. Blogia nyt on vain henkilökohtaisempi kirjoitella ja parantumista huomattavasti helpompi seurata sekä itseään tsempata tässä muodossa.
Kiitos kaikesta tuestanne tähän asti <3

Ainiin! Söin eilen ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin mansikan. Kuullostaa varmasti kovalta haasteelta... eh? Mutta minulle se oli ja selvisin siitä hymyssä suin.
Tänään ollut jo kuitenkin taas välipaloilla jos vaikka minkälaista sekasortoa mutta niistä joskus myöhemmin.

20 kommenttia:

 1. Moi!

  Oot todella kaunis tyttö, joka ikisissä noista kuvista! Viimesistä kuvista kuitenkin paistaa nääntymys ja selkeesti näytät onnellisemmalta aiemmin otetuissa kuvissa, joissa olet terveempi. Toivottavast saat siitä puhtia parantua!

  Oon seuraillut sun blogia alusta asti, ois kiva jos pystyis liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että oot seuraillu alusta asti :) Ja kiitos kohteliaisuuksista myös. Antaa niin uskomattoman paljon voimaa että tietää mulla olevan siellä jossain matkan seuraajia ja tukijoita, vaikka saattaakin kuullostaa hassulta.

  Tiedätkö miten saan sen asetuksen päälle että lukijaks pystyy liittymään? Itse kun en oo toimintoa löytänyt ja ennenkin kuullut ettei se oo kuulemma mun blogissa mahollista.

  VastaaPoista
 3. Oot mielettömän kaunis! on surullista kattoo noita kuvia joissa oot niin hirvittävän laiha ja sun ilmeestäkin paistaa läpi se anoreksian tuoma surullisuus ja paha ahdistunut olo. oot järkyttävän laiha, ei pahalla mutta se EI oo kauniin näköistä, nyt pitäis vaan saada hiljalleen painoa lisää. oot noissa aiemmissa kuvissa tosi hyvännökönen ja onnellisen oloinen. anoreksia on vieny sulta jo niin paljon, älä anna sen viedä enempää. rehellisesti sanottuna siis nään noissa tuoreimmissa kuvissa sairaan ja heiveröisen luurangon, jonka anoreksia on ottanut uomaansa. mutta sulla on mahdollisuus kukistaa se ja sen sä varmasti teetkin.

  vitsi ku lukee näitä kaikkia sun postauksia, kattoo noita kuvia ja miettii omaa tilannetta pari vuotta taaksepäin, niin tulee kaikki mieleen ja löydän paljon samaa (oikeastaan kaiken sen sairaan puolen) itestäni minkä kanssa sä kamppailet nyt. ois niin ihana ku vois jotenki enemmän auttaa, mutta täältä ruudun takaa sen enempää sua tuntematta se on niin hankalaa. itkettää vaa kattoo sun tilannetta ku ymmmärtää sen niin hyvin ku on ollu täysin samassa jamassa aiemmin. mutta sähän tyttö paranet, sulla on elämä edessä, näytä anoreksialle mistä msut on tehty, eli siis ELÄMÄÄN tänne, ei sen vietäväks. iso hali ja paljon tsemii! <3 ensi askel taas parempaa kohti vois olla vaikka se, että yrität olla ainakin jonain päivänä huijaamatta aterioissa ollenkaan ( :

  sun ei oo pakko vastaa, mutta kuinka pitkä oot ja paljon siis painoit ennen ja paljon painat nytte?

  T. Boogina

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kehuista!

  En itsekkään pidä yhtään liian laihan näkösistä ihmisistä, niin kun moneen kertaan jo tosiaan selittänyt bloginkin puolella, mulle vaa'an lukemat oli/on kaikki kaikessa. Tiedän että paljon mua hoikempiakin tyttöjä on vielä, mutta tajuan ja sisäistän kuitenkin sen että olen laiha. Ja haluan näyttää erilaiselta, sellaselta mikä mun ihannekroppa on, eikä se oo mahollista ilman painon nostamista. Toisin sanoen puntarin lukujen kasvattamista (joka kuullostaa edelleen pahalta korvaan).

  Sä olet kyllä ihan mahtava ja ihana ihminen. Sun viesteistä saa aina niiiin valtavan mahottomasti tukea ja voimaa taistella anoreksiaa vastaan, ettet uskokkaan. Kiitän siitä sydämeni pohjasta, on hienoo olla etuoikeutettu siihen että seuraat mun paranemisprosessia ja tsemppaat matkalla :) On iso juttu että sä oot selvinny taistelussa tätä kamalaa sairautta vastaan, oon onnellinen sun puolesta. Nyt mun pitää vaan pystyä samaan.
  Tänään on ollu itseasiassa semmonen päivä että oon noudattanu ateriasuunnitelmaa ihan täysin, jokasta mittausta myöten!

  Mä olen 162 senttiä pitkä ja painoindeksi keikkuu nyt 15 tietämillä. Korkeimmillaan se oli joskus melkein lievän ylipainon/normaalipainon ylärajalla. Mutta sitä tilannetta ei kestäny kun sen muutaman kuukauden. En mielelläni puhu kilogrammoina painosta mutta tästä ympäripyöreestä vastauksesta pystyy varmasti jo aika paljon päättelemään.

  Kiitos vielä kerran viestistäs, kyllä tästä selvitään :)

  VastaaPoista
 5. No niin varmasti selviit! kiitos, ihana kuulla että saat tukea kommenteistani ja niistä saatta olla siis hyötyä sulle paranemisessa. ja hei hyvä että oot noudattanu suunnitelmaa niiku pitääkin =) ja niitä takapakkeja ja paskafiiliksiä tulee, menee ja on matkan varrella paljon, mutta tää sairaushan on just tämmöstä vuoristorataa! ajan kanssa kaikki kyllä selviää ja muuttuu paremmaks, se on varma se.
  T. Boogina

  VastaaPoista
 6. olet kaunis <3 Tsemppiä paljon paljon!

  VastaaPoista
 7. En tietenkään tiedä, pystytkö laittamaan sitä lukijaboksia. Mutta itselläni se löytyy tuolta blogin ulkoasu -kohdasta. Kun painat ulkoasu-kohtaa, tulee esille blogin pohjarakenne. Siitä kun jostain laatikosta painaa "lisää gadget", tulee sellainen lista eri asioista. Sieltä kun valitsee kohdan "lukijat", saa sellaisen kohdan blogiinsa, johon voi ilmoittautua lukijaksi :) Näin toimii siis itselläni.

  VastaaPoista
 8. Juu onnistuin, kiitos neuvosta :)

  VastaaPoista
 9. Oot tosi kaunis! :) Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 10. kävinkin aikasemmin tääl sun blogissa mut nyt selailin tätä vähä paremmin ja lueskelin näitä tekstejä. Oot tosi kaunis ja tsemppii sulle tositosi paljo :) jään seurailee tätä blogii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti, hieno juttu että jäät lukijaks ! :)

   Poista
 11. On ikävä katsoa miten olet kuihtunut niin lyhyessä ajassa. :( Olet todella laiha. Toivon, että vointisi ja olosi paranee mahdollisimman pian.

  Tulen seuraamaan blogiasi aktiivisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivon myös itse! Jokainen lukija on tärkeä <3

   Poista
 12. Sä oot ihan tosi nätti! =) Tsemppiä vaan sulle hirveesti, älä vaan luovuta nyt kun oot parantumisessa alkuun päässyt. Toivon sulle kaikkea hyvää jatkossa.

  VastaaPoista
 13. En tiiä luetko tän vai aikaisemman kommenttini ensin, mutta vau, mikä kaunokainen oot ollu erityisesti terveenä!! :) Sulla on tosi nätit kasvonpiirteet.

  Saat ilmeisesti tämmösiä viestejä paljon, mutta mulla ei oo tapana hehkuttaa bloggajien kauneutta joten päätinpä kerrankin kun noin kaunis nainen tuli vastaan.

  Jaksamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tosi paljon, sait mulle hyvän mielen! :) Kyllä tää taistelu tästä vielä iloks muuttuu

   Poista
 14. Miten sulla meni ylioppilaskirjoitukset?

  VastaaPoista