lauantai 21. heinäkuuta 2012

Älä vie mua

Anoreksia on tänään yrittäny tiukentaa otettaan ihan kunnolla. Ahistus on ollu päällä suurimman osan päivästä ja on tehny tiukkaa taistella sitä vastaan. Syytä tälle en keksi Mulla on maanantaina omahoitajan aika ja tehään päätöksiä jatkosta etenemisen perusteella. En saa antaa periks nyt.
Muutama kyynel on tultu vuodatettua, koska mulla on päivällisellä edessä haaste- mun pitää syödä lohta pitkästä aikaa. Uuden ruoka-aineen tulo kuvioihin aiheuttaa aina ahistuksen. Ja tänään mun pitää se kohdata ja voittaa. En saa antaa anoreksialle sitä valtaa, mutta tää tuntuu taas isolta esteeltä. Oon koittanu vaikka mitä että ahistus lähtis mutta se ei ota mennäkseen. Toivotaan että en aiheuta mitään kauheeta katastrofia..

Lisäilin mukaan muutaman kuvan tältä päivältä. Toivottavasti saan tsempin päälle illaks sen kalan suhteen, nyt tuntuu vaan kovin epätoivoselta

13 kommenttia:

 1. voimia ♥ inhottavaa kun tulee välillä näitä huonojakin päiviä, mutta pitää muistaa että ne kuuluvat matkaan kohti terveyttä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitähän tää on... Ahistus pitää vaan uskaltaa kohdata, muita vaihtoehtoja ei oo. Voimia myös sinne, sustakin näkee selvän muutoksen parantumismyönteisyydessä ! <3

   Poista
 2. Ei se sua vie, mä pidän kiinni!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot maailman ihanin <3 me tuetaan toisiamme ja parannutaan molemmat!

   Poista
 3. Hei Jenni! Löysin blogisi Lauran blogiin tekemäsi linkityksen kautta, ja luin heti postauksiasi mielenkiinnolla läpi. Itsellänikin on syömishäiriötaustaa, joten ymmärrän hyvin miltä sinusta tuntuu. Tosin noin vakavana anoreksiana oma tilani ei ole koskaan ollut, mutta tiedän mistä puhut. Kerroit että olet laihtunut paljon melko lyhyessä ajassa, joissakin kuvissasi puolen vuoden tai vuoden takaa olet lähes normaalipainoinen. Muistatko mikä ajoi sinut laihduttamaan, oliko se jokin yksittäinen asia vai monen tekijän summa?

  Tsemppiä sinulle miljoona kiloa tähän taisteluusi, sinä voitat sen!

  -Anna

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Kiitos hirveästi tsempistä, sitä vaaditaan ihan hirveesti.

  Postauksestani miksi sairastuin (http://feelmesomehow.blogspot.fi/2012/07/miksi-sairastuin.html) löytyy paljon omaa pohdintaani siitä mikä anoreksian on voinut aiheuttaa. Kuitenkin näin karkeasti käsiteltynä; anoreksia juontaa juurensa jo syvältä lapsuudestani, juuret syömishäiriökäyttäytymiseen elää jo jossain siellä. Mikään yksittäinen asia ei ole anoreksiaa aikaan saanut. Päätekijät kuitenkin varmaan oli liian varhainen vastuunotto ja aikuistuminen. Täydellisyyteen pyrkiminen, asioiden tiukka kontrollointi ja liiallinen kunnianhimo ovat luonteenpiirteistäni ne jotka varmasti sairastumiseen ovat vaikuttaneet, samoin kun liika kiltteys ja muiden edun pistäminen aina omansa edelle. Lisää voit tosiaan lukea postauksistani :)

  Voisitko ite sanoa olevasi jo kokonaan parantunu? Vai onko vielä jotain asioita mitkä muistuttavat anoreksia ajoilta? Hieno juttu että olet selvinnyt tästä, oon tosi onnellinen myös siitä ettet koskaan päässy vajoomaan kovin pohjalle. Tsemppiä jatkoon myös sulle, toivottavasti jäät seuraileen mun matkaani :)

  VastaaPoista
 5. Itselläni anoreksia vaihtui aika nopeasti ahmimishäiriöön, ja sillä tiellä olen edelleen. Ja siis anoreksia-ajoista on nyt jo yli 10 vuotta...

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus :/ itse olen siitä onnellinen ettei mulla tätä ahmimisenhimoo oo koskaan oikeestaan esiintyny.

   Paranemisen alussa oli sitä että oli koko ajan nälkä, kun anto vähänkin ittensä enemmän syödä. Mutta sitten se alko tasaantuu. Nykyäänkin saattaa tulla päiviä että energiavaje tuntuu olevan yllä ja keho huutaa ruokaa mutta ahmimiseks ei oo menny kyllä ikinä.

   Poista
 6. Heips! Löysin just blogisi Motherfucking fashionin kommenteista, ja taidan jäädä selailemaan.

  Oot todella kaunis!! :) Vaikkakin uskon, että oisit vielä kauniimpi vähän terveemmissä mitoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailinkin jo tohon sun myöhempään kommenttiin :)

   Poista
 7. Vähän sä oot kaunis :)

  - Evie

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä noin laiha ihminen ei ole kaunis. Kasvot ovat kaunispiirteiset, mutta ollakseen kauniit tarvitaan lihaa luiden päälle. Nykyään olet kaunis , kun olet saanut painoa ylös.

  VastaaPoista