lauantai 19. toukokuuta 2012

Kuka olen, mistä kirjoitan ja miksi

Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen anoreksiastani, taistelustani sitä vastaan ja kertoa teille suuresta tahdostani parantua, toisaalta isosta pelosta sitä kohtaan. Lisäksi tulen kirjoittamaan yleisesti elämästä sairauden kanssa, pohdin syitä siihen miksi sairastuin ja annan palan itseäni teille lukijoille, joita toivottavasti tulen jollain tavalla koskettamaan sekä saamaan. Tämän lisäksi aijon käsitellä myös ihan arkipäiväisiä asioita jotka kuuluvat elämääni aivan kuten kaikilla muillakin.
Minusta saa juttukaverin saman hirviön kanssa kamppaileville ja otan mielelläni vastaan kommenttejanne sekä vertaistukea.

Kirjoittaminen on ollut aina yksi ilmaisukeinoistani, se auttaa minua ilmaisemaan sen mitä en ääneen osaa sanoa. Toinen tälläinen asia on laulaminen ja kolmas liikunta/tanssi. Olen herkkä, kunnianhimoinen, tunnollinen, perfektionismiin taipuva tyttö. Voisi sanoa että täydellinen anoreksian uhri.

Ensimmäisen postauksen tarkoitus on kartoittaa hiukan sitä mistä tulen kirjoittelemaan. Seuraavissa suunnittelin kertovani hoitoni aloittelusta sekä siitä mistä kaikki alkoi.

Toivottavasti blogini kerää lukijoita ja antaa myös sinulle jotain.

FeelMe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti